Energetix magneetsieraden

Werking:

Als je een magneetsieraad draagt, krijgen de rode bloedlichaampjes meer energie. Dat komt doordat het bloed de energie van de magneet opneemt en geven zodoende de rode bloedlichaampjes een "Energy boost".  De rode bloedcellen kunnen weer volledig los stromen in de bloedbanen                 (zie afbeelding) en door hun hernieuwde energie zijn ze weer beter in staat zuurstof en voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te scheiden. Dit vitale bloed komt vervolgens in alle cellen. Vitale cellen zetten het lichaam aan tot herstel van het zelfgenezend vermogen, dat het lichaam heeft. Het immuunsysteem wordt gestimuleerd, de cellen "verjongen" zich beter en pijnverlichting wordt ervaren. Neodymium magneten laten ons ook beter aarden, zodat we belastende energie beter kunnen afvoeren en vitale energie op kunnen nemen. U bent nu ook beschermd tegen electro smog.

Magneetsterkte:

Energetix maakt gebruik van zeer krachtige magneten. De magneetveldsterkte wordt gemeten in tesla of gauss. 1 tesla komt overeen met 10.000 gauss. Het gauss-getal geeft het aantal lijnen weer van de magnetische kracht die 1 vierkante centimeter passeert. De sterkte van de magneten in de sieraden varieert van 1200 tot 2200 Gauss.  Onze NEODYMIUM magneten hebben een levenslange garantie op hun magnetische werking. Neodymium verliest slechts 1 % van zijn kracht in 100 jaar.

Door de kracht van deze slechts kleine magneten zijn we in staat moderne design sieraden te maken, elegant, modieus en zelfs "schitterend". Op deze manier is de toepassing van magneettherapie niet alleen goed voor de gezondheid maar ook betaalbaar, pijnloos, eenvoudig toe te passen en leuk om dragen. De gebruikte materialen zijn onder andere: koper, goud, rhodium, edelstaal, leder, Swarowski kristal of zirkonia.

Koper in magneetsieraden:

Koper kan in tegenstelling tot andere materialen door de huid opgenomen worden. Het bevordert de ijzeropname door de rode bloedlichaampjes, werkt ontstekingsremmend en draagt bij aan een betere balans van de hormoonhuishouding. Bij het dragen van koper-magneetsieraden kunnen huidverkleuringen optreden. Dit is een natuurlijke reactie en is gemakkelijk met water en zeep te verwijderen.

Attentie:

Het is af te raden om zonder medisch advies magneten te dragen wanneer men een pacemaker heeft, of andere levensreddende apparaatjes die op batterijen werken.  Wanneer u onzeker bent over het gebruik van magneetsieraden, neem dan eerst contact op met uw arts. Geen van onze producten, op welke wijze dan ook, vervangt een bezoek aan medici.

Water is leven:

Water is het element waardoor ons hele organisme kan functioneren.  Ons lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water en is hierdoor het belangrijkste bestanddeel van ons lichaam.  Een evenwichtige waterbalans is zeer belangrijk voor ons hele organisme.  Het is ons belangrijkste levensmiddel.  Als we ons welzijn willen bevorderen, is het belangrijk voldoende water te drinken - minstens 1,5 tot 2 liter per dag.  Echter het ene water is het andere niet, de kwaliteit is belangrijk.  Met onze magnetische waterstaaf kunt u eenvoudig de kwaliteit verbeteren, simpel door onze magneetstaaf in uw glas water te zetten (na ca. 10 minuten is het water gemagnetiseerd.)

Magneettherapie kan o.a. effectief zijn voor?

Ruim dertig jaar klinisch onderzoek in vele universiteitsziekenhuizen over heel de wereld heeft aangetoond dat deze therapie positieve resultaten oplevert bij ziekten en kwalen zoals :

  • arteriosclerose, artrose, artritis, reuma,
  • bloeddoorstromingsproblemen, botbreuken, verwondingen,
  • stress, nervositeit, depressie, slaapproblemen, vermoeidheid,
  • rugpijn, gewrichtspijn, hernia, heupaandoeningen,
  • leveraandoeningen, maag- en darmklachten,
  • meniscus, tennisarm, neuralgieën, psoriasis, eczeem,
  • alle hormonale stoornissen, hoofdpijn/migraine,
  • spierpijn, spierzwakte, spierkrampen, MS, CVS, fibromyalgie,
  • ziekte van Alzheimer, ziekte van Parkinson, ...

Bekijk de nieuwe collectie van 2017 online en bestel bij Evelien©2016 Beauty & Relax Evelien. Heiveldstraat 100, 9120 Beveren, België
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.