Voetreflexologie is een veilige natuurgeneeskundige therapie, die effect heeft op zowel lichaam als geest. Massage van de reflexzones stimuleert de doorbloeding, lymfe- en energiedoorstroming en het zelfgenezend vermogen dat ieder mens van nature heeft. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd en meer zuurstof en voedingsstoffen bereiken de cel. Dit heeft een vitaliserend en opbouwend effect. Het lichaam wordt in staat gesteld zijn natuurlijke balans te hervinden.

Er zijn twee verschillende massagevormen:
Bij de neurologische massagevorm gaat men ervan uit dat +/- 30.000 zenuwuiteinden op de voeten corresponderen met alle delen in het menselijk lichaam zoals organen, weefsels, spieren, pezen, botten en gewrichten. Zo wordt het hele lichaam weerspiegeld in de voeten en kan door middel van het masseren, stimuleren van reflexzones via het centraal zenuwstelsel het hele lichaam worden bereikt en behandeld.
De energetische massagevorm gaat ervan uit dat alle cellen in het lichaam een elektromagnetisch veld en een eigen trillingsfrequentie hebben. Dmv. voetreflexologie worden blokkades opgespoord en behandeld om ook het energetische evenwicht te hervinden.

Een behandeling bestaat uit:

  • een intake gesprek,
  • het losmaken van de voeten,
  • voetreflexbehandeling,
  • healing via drukpunten op de voeten,
  • harmoniserende voetmassage,
  • nabespreking.

Recensie:
'De healing via mijn voeten heeft voor mijn knie, die de laatste dagen pijn deed, wonderen gebracht. De laatste weken had mijn knie geen rust door zeer intensief aan het werk geweest te zijn. Vandaag, de dag na de behandeling heb ik een heel goed gevoel, geen pijn. Dank je wel.'


©2016 Beauty & Relax Evelien. Heiveldstraat 100, 9120 Beveren, België
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.