❈HSP-coaching❈

Het zenuwstelsel van iemand die hoogsensitief is, is gevoeliger voor zintuiglijke indrukken dan bij de gemiddelde mens. Veel hoogsensitieve personen hebben een goede intuïtie en voelen een diepe verbinding met mensen, dieren en de natuur. Ze hebben een rijk gevoelsleven en worden sneller geraakt door de schoonheid van details.

Toch hebben HSP'ers soms moeite om goed met hun hoogsensitiviteit om te gaan want verhoogde gevoeligheid heeft ook nadelen. Doordat HSP'ers meer openstaan voor prikkels van buitenaf raken ze eerder van slag. Dit gebeurt vooral als ze gedurende langere tijd intense prikkels te verwerken krijgen. De innerlijke verwerking van prikkels van buitenaf kost veel tijd en energie.

Een HSP-coach leert je hoe je je hooggevoeligheid herkent, accepteert en hoe je er je kracht van kunt maken. Met een goede begeleiding en praktische tips leer je om je energie op de juiste manier in te zetten, zodat je minder snel oververmoeid, overprikkeld of gestrest raakt en de voordelen ervan optimaal benut.

Bij volwassen HSP'ers richten we ons waar nodig op het verbeteren van (werk)relaties, de acceptatie van HSP, het reguleren van prikkels, en voldoende ontspanningsmomenten. En bij hoogsensitieve kinderen werken we onder andere met assertieve vaardigheden en het nemen van voldoende rust. 

Tarief: 50 EUR/50 min 
Via onderstaande knop kom je terecht op mijn profiel als HSP-coach op de website van "vind-een-coach"

©2016 Beauty & Relax Evelien. Heiveldstraat 100, 9120 Beveren, België
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.