❈ Energetisch schilderij ❈           
                                                                         "Een beeldende ontdekkingsreis voorbij ruimte en tijd."

Sinds mijn kindertijd voel ik me aangetrokken tot oude mystieke symbolen en geometrische patronen uit verschillende culturele en religieuze tradities zoals mandala's (vanuit het boeddhisme), mozaïeken (vanuit de islam), iconen (vanuit het christendom), platonische vormen en oude heilige symbolen zoals de flower of life, merkaba, sri yantra,...

Met oa. een eigentijdse dotpaintingtechniek werk ik deze patronen en symbolen artistiek uit in energetische schilderijen. Jouw favoriete edelsteen, sterrenbeeld en krachtdier kan er ook in verwerkt worden. Het energetisch schilderij werk ik af met een glow in the dark verf. Op die manier lijkt het spiritueel schilderij tot leven te komen als het donker wordt.

Elke persoon voelt zich aangetrokken tot andere mystieke symbolen, patronen, kleuren, natuurelementen, totemdieren, edelstenen enz. Volgens jouw persoonlijke voorkeuren maak ik op maat een uniek-, intuïtief-, energetisch-, krachtschilderij.

Ruimte en formaat 
Ik werk het energetisch schilderij uit op een canvas van 30cm op 30cm.
 Aangezien ik het schilderij afwerk met glow in the dark verf raad ik aan het werk te hangen in een ruimte waar overdag genoeg zonlicht binnenvalt. Het lichtgevende effect komt als het donker wordt immers enkel tot zijn recht als de die verf overdag voldoende lichtdeeltjes heeft opgenomen.  Mijn totaalprijs is 95 EUR. Als je je aangesproken voelt, neem dan vrijblijvend contact met me op. 


Intuïtieve, spirituele schilderijen
©2016 Beauty & Relax Evelien. Heiveldstraat 100, 9120 Beveren, België
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.