❈ Energetische massage healing ❈

Tijdens een energetische massage healing lig je op de massagetafel of zit je ontspannen in een stoel. Je houdt je kleding aan. Ik gebruik helende technieken vanuit de voetreflexologie, chakrahealing, holstic pulsing en drukpuntmassage. Door de toevoer van zuivere en helende energie kunnen blokkades vrijgemaakt worden, begint jouw eigen energie beter te stromen, en kunnen wonden geheeld worden. Het is een doorgave techniek die nog enige tijd doorspeelt op fysiek, emotioneel, mentaal, en energetisch gebied. Healing zorgt voor meer balans, creëert een gevoel van welzijn en brengt je dichter bij je ware Zelf.

Een energetische massage healing duurt 60 min en bedraagt 60 EUR.

Recensies:
'Een bijzondere en heerlijke relaxte ervaring heb ik mogen ondervinden door de Healing massage van Evelien. Een aanrader voor iedereen die even helemaal weg wilt uit het drukke leven met de nodige stress. Ik voelde me nadien herboren en helemaal verkwikt. Bedankt Evelien, ik kom zeker nog een keer terug.
Groetjes Thaïs'

'Evelien begeleidt je op een zachte en rustgevende manier doorheen de healing. Fijn dat ze tussendoor vraagt naar je gewaarwordingen en inzichten meegeeft die ze mag ontvangen van haar gidsen. Mijn ademhaling vertraagt, mijn hoofd ontspant en achteraf wandel ik buiten met een wij(d)s en "elastiekig" gevoel. Tijdens de babbel achteraf wordt tijd genomen om op vragen dieper in te gaan en ik voel me comfortabel om te delen wat ik wil. Dit alles in een lekker ontspannen sfeer. Aanrader voor wie zich graag wat "lichter" wil voelen!'  Ellen

©2016 Beauty & Relax Evelien. Heiveldstraat 100, 9120 Beveren, België
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.