❈Sound healing sessie❈

ACHTERGROND KLANKHELING

Klanken kunnen opbouwend en genezend op je inwerken, maar kunnen ook destructief en vermoeiend zijn, denk aan verkeerslawaai. Als tegenwicht kun je je omringen met harmonische, helende klanken die je energie beter laat stromen. De theorie hierachter is; ons lichaam bestaat vooral uit water, en water kan gemakkelijk in trilling gebracht worden. De helende klankvibraties van een klankschaal bijvoorbeeld zorgen voor meer harmonie in onze lichaamsvloeistoffen, cellen, organen, weefsels, enz. Die klank kan ook een positieve invloed hebben op onze hersengolven, die dan mogelijks een evenwichtiger patroon gaan volgen, waardoor je bewustzijn en denkvermogen helderder en overzichtelijker worden.

OPBOUW INDIVIDUELE MEDITATIEVE SOUND HEALING SESSIE:

 • ONTVANGST EN INTRODUCTIE
  Je mag in alle rust languit liggen op mijn massagebank. Je hoeft zelf niks te doen. Je krijgt een zacht dekentje, een aangenaam hoofdkussen en een oogmasker, zodat je helemaal kan ontspannen. Je kan ervoor kiezen een specifiek thema aan te brengen, waar je meer heling rond wenst. Daar hou ik dan rekening mee tijdens je privé sound heling sessie.
  (Vind je het leuker om samen met je partner of vriend(in) te komen? Dat kan ook; dan vraag je een duo sessie aan.)
 • REINIGINGSRITUEEL
  Door het ritmisch aanslaan van de sjamanistische drum, dat ik boven en rond je lichaam beweeg, worden spanningen, overbodige, afgewerkte en negatieve energieën uitgenodigd, afgevoerd te worden naar het middelpunt van de aarde. Waardoor er meer ruimte ontstaat voor ontspanning, diepe rust en heling. Deze energetische beweging wordt meditatief begeleid voor een goed resultaat.
  Het verbranden van het "Heilige hout" Palo Santo hoort bij dit reinigingsritueel en brengt zuivering en ontspanning door zijn warme, zoete geur.
 • CHAKRA HELING
  Tijdens dit deel van de sound healing sessie gebruik ik mijn 7 bergkristallen klankschalen. Elke schaal heeft zijn juiste toonhoogte die in resonantie is met 1 van de 7 chakra's. Zo kunnen de helende vibraties van elke schaal de 7 hoofchakra's, en als gevolg daarvan ook de omliggende gebieden, organen en weefsels in het lichaam in harmonie brengen; laten over-een-stemmen. Zo kan er meer evenwicht ontstaan in je lichaamsfuncties en mentale porcessen. Deze klankschaal heling wordt ook meditatief begeleid voor een optimale werking.
 • INTUITIEF, PERSOONLIJK KLANKBAD
  Tijdens dit deel van je ligconcert lig je bij voorkeur op je buik en rust mijn handpan op je rug. De helende klanken die ik daarmee intuïtief maak, worden gevoeld tot in je buik en zijn helemaal afgestemd op jouw mens-zijn in zijn geheel.
  Daarnaast speel ik intuïtief op allerlei wereldinstrumenten, zoals de Native American drone flute, Fajura flute, kalimba, chimes, enz. Elk instrument heeft zijn eigen klank, sfeer en unieke frequentie waardoor je dieper kan ontspannen, je persoonlijke frequentie kan verhogen. Samengevat kom je meer en meer in contact met je ware Zelf.
 • NAZORG
  Tijdens dit moment kan je in stilte nagenieten van de ervaringen die je hebt opgedaan met een kopje thee. Indien je dat wenst, kan je vrijblijvend je ervaringen met me delen of vragen stellen.
 • MEER
  Een sessie duurt 85 min en bedraagt 75 EUR.
©2016 Beauty & Relax Evelien. Heiveldstraat 100, 9120 Beveren, België
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.