Wat is sound healing? Sound healing is een geluidstherapie die de trillingen van klanken gebruikt om meer harmonie te brengen in ons lichaam en geest. Het helpt ons om onze beide hersenhelften te synchroniseren, wat een diep gevoel van ontspanning teweegbrengt en stilte in het denken. Doordat ons lichaam voor 80% uit water bestaat kan sound healing blokkades opruimen in het lichaam op plaatsen waar men met woorden niet geraakt. De helende geluidsgolven, van bijvoorbeeld een kristallen klankschaal, laten het water in ons lichaam en onze hersenen harmonieus meetrillen. Daardoor is het mogelijk dat de hersengolven in een thèta-staat terechtkomen, een toestand van meditatie, geestelijke ontspanning, intuïtie en inspiratie.

Sound healing individueel
Hoe verloopt een individuele sound healing sessie? Eerst bespreken we samen wat je nodig hebt op dit moment. Vervolgens ga je ontspannen liggen op een zacht matje en onder een warm dekentje. Aan de hand van jouw persoonlijke noden wordt er intuïtief gewerkt met verschillende instrumenten zoals de stem, sjamanendrum, ratel, Native American flute, kristallen en metalen klankschalen, sansula, handpan, chimes, stemvorken,...  Elk instrument, evenals de manier waarop het bespeeld wordt, heeft een specifiek helend effect. De trillingen van de klanken beïnvloeden je op alle niveaus en kunnen je helpen om je geest tot rust en je lichaam in diepe ontspanning te brengen. 

Daarna is er ruimte voor een nagesprek, om je ervaringen vrijblijvend te delen, of nog wat na te genieten met een kopje thee.

Duurtijd met gesprek: 60 min.
Vraagprijs: 55 EUR

Sound bath in groep
Tijdens een sound bath, ook wel meditatief klankconcert genoemd, lig je in groep comfortabel op een zacht matje met een warm dekentje over je heen; een moment om helemaal te zijn en diep tot ontspanning te komen. 

Tijdens een sound bath ervaar je de rustgevende geluiden van klankschalen, handpan, drum, en andere instrumenten om je heen. Af en toe kom ik dichterbij zodat je de trillingen van de klanken intenser gewaar kan worden.  

De frequenties en klanken gaan daar waar ze nodig zijn binnen je fysisch en energetisch systeem, en maken los wat je niet meer dient. Daarnaast brengen ze je in een meditatieve staat waar spanningen losgelaten kunnen worden. De muziek werkt als een medicijn. Daarom wordt dit meditatief ligconcert ook wel sound healing genoemd.

Door je helemaal open te stellen, kunnen  inzichten, beelden en geschenken ontvangen worden van de Bron, jouw ziel, gidsen en voorouders.

Duurtijd: 60 min
Vraagprijs per persoon: 25 EUR


Sound evenement
Tijdens een sound evenement speel ik handpanklanken als achtergrondmuziek en klank heling.  Dit kan tijdens een open-deurdag, een vuurcirkel of mantrazingen zijn. De gewenste instrumenten kunnen besproken worden. Meestal bespeel ik en mijn man de handpan samen. Tijdens cirkels kunnen andere instrumenten toegevoegd en gecombineerd worden zoals de kristallen klankschalen, de sjamanendrum, de sansula en de Native American flute.

Duurtijd: op aanvraag
Vraagprijs: te bespreken

©2016 Beauty & Relax Evelien. Heiveldstraat 100, 9120 Beveren, België
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.